Здравейте, радвам се, че сме едни от вас. Следя с интерес форума и така се спряхме на тази марка. Мъжът ми много я хареса , а и цялото семейство. Избрахме 146 1.9 TD закараха я в сервиз при един познат за диагностика, каза че двигателят е добър и няма почти никакви забележки, нямало нужда да се сменя нищо. Когато мъжът ми отива да я плати и иска все пак да я запали , се оказва че целия двигател е в масло, не разбрах от къде точно е хвърляла масло и дали това е характерно за модела, защото все пак съм жена, но какво е вашето мнение? Интересувам се, защото все пак сме разчитали на компетентно мнение на близък човек, при това не безплатно.
За добро или лошо, мъжът ми вече ядосан отива и купува пак 146, но 1.4 TS 97г., която според него била прекрасна, дано да не съжаляваме. Знам вече за сервиза и Бобо, мисля да изчета доста и относно смяна на консумативи. Извинявам се за дългия пост, но жените са многословни, благодаря на всички, които ми отговорят или посъветват нещо!
За добро или лошо, мъжът ми вече ядосан отива и купува пак 146, но 1.4 TS 97г., която според него била прекрасна, дано да не съжаляваме. Знам вече за сервиза и Бобо, мисля да изчета доста и относно смяна на консумативи. Извинявам се за дългия пост, но жените са многословни, благодаря на всички, които ми отговорят или посъветват нещо!
Comment