Известие

Collapse
No announcement yet.

Диагностика на 146 1.9 TD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Диагностика на 146 1.9 TD

Здравейте, радвам се, че сме едни от вас. Следя с интерес форума и така се спряхме на тази марка. Мъжът ми много я хареса , а и цялото семейство. Избрахме 146 1.9 TD закараха я в сервиз при един познат за диагностика, каза че двигателят е добър и няма почти никакви забележки, нямало нужда да се сменя нищо. Когато мъжът ми отива да я плати и иска все пак да я запали , се оказва че целия двигател е в масло, не разбрах от къде точно е хвърляла масло и дали това е характерно за модела, защото все пак съм жена, но какво е вашето мнение? Интересувам се, защото все пак сме разчитали на компетентно мнение на близък човек, при това не безплатно.
    За добро или лошо, мъжът ми вече ядосан отива и купува пак 146, но 1.4 TS 97г., която според него била прекрасна, дано да не съжаляваме. Знам вече за сервиза и Бобо, мисля да изчета доста и относно смяна на консумативи. Извинявам се за дългия пост, но жените са многословни, благодаря на всички, които ми отговорят или посъветват нещо!

Аз пък имам 1.9 TD и нямам никакви течове (засега, да чукна на дърво) и съм много доволен, но при старите коли, както знаем (като жените), всичко е индивидуално ...
    IKL

Comment

Working...
    X